Tortilje

  • Svi koji su već bili u kebabima diljem Europe sigurno znaju da pravi lokal u svojoj ponudi mora imati i dürüm (yufka). Za razliku od klasičnog kebaba, kod dürüma se meso "zarola" u tortilju te tako više do izražaja dođe samo meso. Kako je u posljednje vrijeme i kod nas porasla potražnja za Dürüm tortiljama, mi ih također imamo u našoj ponudi. Uvozimo ih od tvrtke MISSION FOODS iz Nizozemske i nudimo u dvije veličine (25 cm i 30 cm promjera).

crta

oprema

Nudimo i kompletnu ugostiteljsku opremu i sve što vam je potrebno za pripremu kebaba. Na svu opremu iz naše ponude dajemo jamstvo, nudimo servis, rezervne dijelove i održavanje kupljene opreme. Kako je u našoj tvrtki kvaliteta na prvome mjestu, opremu kupujemo isključivo od renomiranih i provjerenih dobavljača.

ponuda opreme


  • Ceylan je godinama jedan od vodećih proizvođača noževa za kebab koji ima velik tržišni udio u Njemačkoj. Noževi tvrtke Ceylan poznati su po izdržljivosti i jednostavnosti. Lagani su pa ni nakon dulje upotrebe ne umaraju korisnika. Prije nekoliko godina tvrtka Ceylan počela je proizvoditi i roštilje za kebab. Kako Ceylan upotrebljava potpuno jednake komponente i sustav kao i tvrtka POTIS, kvaliteta i izdržljivost njihovih roštilja je neupitna. Kao klasičnu kombinaciju našim kupcima nudimo i preporučujemo roštilj Ceylan GO-D4 (poznatiji kao Potis GD4) i nož Ceylan NG3. Sve ostale noževe i roštilje možemo vam naručiti u najkraćem roku.

    NAPOMENA: Roštilj i nož našim kupcima dajemo po povlaštenim cijenama, a moguće ih je kupiti na rate.