Meso

Meso tvrtke Öztürk proizvodi se u jednom od najsuvremenijih proizvodnih pogona u Europi koji stalnim kontrolama podrijetla i kvalitete ispunjava stroge EWG norme; svi su proizvodi HACCP i HALAL certificirani. Kako tvrtka Öztürk u svojoj ponudi ima više vrsta mesa za kebab, željeli smo i našim kupcima u Hrvatskoj ponuditi mogućnost izbora, zato u našem skladištu stalno imamo četiri različite vrste kebaba. Tako smo sigurni da ćete i vi naći meso koje potpuno zadovoljava vaše potrebe. Sve četiri vrste kebaba nudimo duboko zamrznute (na -18 °C), zamotane u foliju i pojedinačno pakirane u kartonske kutije (zbog lakšeg skladištenja) u pakiranjima od 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg, 30 kg , po narudžbi i u pakiranjima do 100 kg.

ponuda mesa

  • Naše najkvalitetnije meso u ponudi sastoji se od sto posto junetine, što mu daje lijepu svijetlu boju prilikom pečenja. Za razliku od ostalih vrsta, sadržava oko 30 posto šnicli. Time je izbjegnuta upotreba umjetnih stabilizatora, koji inače kebab čine kompaktnim i omogućuju lako rezanje. Tu vrstu mesa cijenit će svaki istinski ljubitelj kebaba, zato ga preporučujemo u svim lokalima u kojima cijena nije na prvom mjestu.

  • Naš Top Seller u ljetnoj sezoni duž jadranske obale. Sto posto je od junetine i, za razliku od Döner LUX-a, malo je pikantniji. Sastoji se od deset posto šnicli, što ga čini pogodnim u lokalima gdje u kratkom roku treba pripremiti veću količinu kebaba. Kako ima veći postotak mljevenog mesa, brže se peče, pa stoga i brže reže i poslužuje.

  • Naš odgovor na recesiju! Döner Mix vrsta je mesa koja se posljednjih godina najviše probila na tržištima diljem svijeta ponajprije zbog povoljne cijene. Kebab od tog mesa u vašem će se lokalu moći nuditi i po cijeni od 20 kn. On nije ništa manje ukusan i kvalitetan od ostalih, njegova cijena postignuta je isključivo dodavanjem mesa peradi. U njegovu je sastavu 65 posto junetine i 35 posto mesa peradi. Sadržava prilično mali postotak šnicli te je, kao i Döner CLASSIC, iznimno pogodan za lokale gdje je brzina bitan čimbenik.

  • Sto posto pileće meso i sto posto šnicle! Sastoji se isključivo od pilećih bataka i zabataka koji se tranširaju i nakon mariniranja slažu jedan na drugi. Tavuk je meso koje se u lokalima često nudi kao dodatni izbor uz jednu od prethodno navedenih vrsta. Tavuk u kombinaciji s našom dürüm tortiljom izvrstan je izbor za sportaše i sve koji paze na kalorije.